Michael Gambon

List of movies starring Michael Gambon. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Actor

Paddington (2014)
Uncle Pastuzo, озвучка
Kwartet (2012)
Cedric Livingston
Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II (2011)
Professor Albus Dumbledore
Ósma strona (2011)
Benedict Baron
Jak zostać królem (2010)
King George V
Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część I (2010)
Professor Albus Dumbledore
Fantastyczny Pan Lis (2009)
Franklin Bean, озвучка
Harry Potter i Książę Półkrwi (2009)
Professor Albus Dumbledore
Księga ocalenia (2010)
George
Brideshead Revisited (2008)
Lord Marchmain
Harry Potter i Zakon Feniksa (2007)
Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore
Dobry agent (2006)
Dr. Fredericks
Omen (2006)
Bugenhagen
Głos wolności (2006)
Lord Charles Fox
The Good Night (2005)
Alan Weigert
Harry Potter i Czara Ognia (2005)
Albus Dumbledore
Harry Potter i więzień Azkabanu (2004)
Albus Dumbledore
Przekładaniec (2004)
Eddie Temple
Podwodne życie ze Stevem Zissou (2004)
Oseary Drakoulias
Sky Kapitan i świat jutra (2004)
Editor Paley
Open Range (2003)
Denton Baxter
Sylvia (2003)
Professor Thomas
Ali G (2002)
Prime Minister
Charlotte Gray (2001)
Levade
Gosford Park (2001)
William McCordle
Opowieść wigilijna (2001)
Ghost of Christmas Present, озвучка
Jeździec bez głowy (1999)
Baltus Van Tassel
Informator (1999)
Thomas Sandefur
Miłość i śmierć w Wenecji (1997)
Kate's Father
Toys (1992)
Lt. General Leland Zevo
The Cook the Thief His Wife & Her Lover (1989)
Albert
The Hollow Crown (2012)
Mortimer
Emma (2009)
Mr. Woodhouse
Cranford (2007)
Mr. Holbrook
Anioły w Ameryce (2003)
Prior Walter Ancestor #1, в титрах не указан
Żony i córki (1999)
Squire Hamley
Standing Room Only (2003)
Larry
Plunkett & Macleane (1999)
Lord Gibson
Taniec ulotnych marzeń (1998)
Father Jack Mundy
(1999)
Maurice
Le château des singes (1999)
Master Martin, озвучка
The Last September (1999)
Sir Richard Naylor
Gracz (1997)
Fyodor Dostoyevsky
Mary Reilly (1996)
Mary's Father
The Innocent Sleep (1996)
Det. Insp. Matheson
Two Deaths (1995)
Daniel Pavenic
Midnight in Saint Petersburg (1995)
Алекс
Nothing Personal (1995)
Leonard
Detektyw bez pamięci (1994)
Cornell
Squanto: Ostatni wielki wojownik (1994)
Sir George
Wersja Browninga (1994)
Dr. Frobisher
A Man of No Importance (1994)
Ivor J. Carney
Gangsterzy (1991)
Don Faranzano
Sucha biała pora (1989)
Magistrate
The Rachel Papers (1989)
Doctor Knowd
Brakujące ogniwo (1988)
рассказчик, озвучка
Paris by Night (1988)
Gerald Paige
Turtle Diary (1985)
George Fairbairn (turtle keeper)
Oscar (1985)
Oscar Wilde
Bestia musi zginąć (1974)
Jan Jarmokowski
Nothing But the Night (1973)
Inspector Grant
Otello (1965)
Senators-Soldiers-Cypriots
London - The Modern Babylon (2012)
Quotations reader, озвучка
50 Greatest Harry Potter Moments (2011)
играет самого себя, в титрах не указан
Unity (2015)
рассказчик, озвучка
The Casual Vacancy (2015)
Howard Mollison
Harry Potter and the Forbidden Journey (2010)
Albus Dumbledore
Jing Cha Gu Shi 2013 (2013)
играет самого себя
(2014)
Judge
Restless (2012)
Lord Romer
The Lost Prince (2002)
Edward VII
Quirke (2013)
Judge Garret Griffin
Longitude (2000)
John Harrison
Deep Blue (2003)
рассказчик, озвучка
Perfect Strangers (2001)
Raymond
Ave, Cezar! (2016)
рассказчик, озвучка
Piekarz (2007)
Leo
Samson and Delilah (1996)
Re Hamun
Historie zagubionych dusz (2005)
Larry (segment 'Standing Room Only'), хроника
Julia (2004)
The Actors (2002)
Łączność
FilmyPodobneDo